Not known Factual Statements About سودا مزاجی
Not known Factual Statements About سودا مزاجی
Blog Article
پوست: زیادی بلغم در پوست میتواند به بیماری برص (ویتیلیگو) منجر میشود که در مبتلایان به آن بخشهایی از پوست رنگ خود را از دست میدهند.
احتمال دارد افزایش وزن( با ذکر نکته ی افزایش سایز شکم) باعث درد های کمر در شما شده است. ابتدا باید تشخیص صحیحی برای شما قرار داده شود.
سلام ریزش کوشید و چاقی شکم دارم.مزاجم بلغمیه. راهکار قوی برای مو و شکم ؟؟
سلام من سر درد چشم درد و تپش قلب دارم و بیشتر اوقات توی گوشام باد میفته به دکتر مراجعه کردم گفت سردی بدنت بالا رفته چکار کنم ممنون از پاسخگویی شما
فصل بهار و طب سنتی فصل بهار معتدل در کیفیت چهارگانه است. یعنی از نظر …
سلام و درود . بنده بدنم سرده و شبها از دهانم بزاق ترشح میشود
چشم: ریزش اشک، کاهش بینایی، آب مروارید و افتادگی پلک در اثر افزایش بلغم در چشمها رخ میدهد.
دستگاه گوارش: اگر سردی و رطوبت دستگاه گوارش زیاد شود، با مشکلات گوارشی مثل سوزش سر دل، ترش کردن، حالت تهوع، استفراغ و نفخ روبرو میشوید.
دمنوش های گرم مانند اسطوخودوس و سنبل الطیب، بهار نارنج، بادرنجبویه تماماً برای شما مفید هستند.
دمنوش به لیمو / دمنوش به لیمو و آویشن / دمنوش دارچین / دمنوش بابونه / دمنوش زنجبیل / دمنوش بهارنارنج / دمنوش بادرنجبویه / دمنوش گل گاو زبان
پاسخ به زهرا من ۴۸ سالمه رفتم دکتر دارو گیاهی و تشخیصش بلغم بود بخاطر شکم و پهلو بزرگ از طرفی هم صبحا خلط پشت گلو دارم و اگرم سردی بخورم website یا نفخ دار معدم شروع میکنه به تورم ورنج میبرم قبلا نداشتم در ضمن سنوگرافی انجام دادم گفتن کبد چرب دارم .یائسه هم شدم دوسال هست
ورزش کردن یکی از بهترین فعالیتهایی است که هر شخص میتواند داشته باشد. جالب است بدانید ورزش مناسب میتواند برای غلبه بر بلغم نیز مؤثر باشد. در این خصوص مهمترین سؤالی که مطرح میشود این است که برای غلبه بر بلغم از چه ورزشهایی استفاده کنیم؟ برای اینکه ورزش کردن شما مؤثر باشد باید علاوه بر توجه به نوع ورزش انتخاب شده به شدت انجام و مدت زمان انجام آن نیز توجه داشته باشید.
چرا که رطوبت محیط باعث تشدید علائم آنها میشود. همچنین لازم است رژیم غذایی خود را اصلاح کنند و از مصرف غذاهایی که با مزاج آنها سازگار نیست بپرهیزند.
در علم مزاج شناسی افراد به صورت طبیعی ممکن است یکی از چهار طبع (چهار خلط) دم، صفرا، بلغم و سودا باشند؛ اما در اثر مصرف برخی از مواد غذایی ویا به دلیل سبک زندگی، ممکن است یکی از این خلطها در فرد افزایش پیدا کند و در نتیجه وضعیت سلامت فرد تغییر کند.